Processing of Low Polyphenol Protein Isolates from Defatted Sunflower Seeds and Residues from Sunflower Oil Production as Promising Food Ingredients
Processing of Low Polyphenol Protein Isolates from Defatted Sunflower Seeds and Residues from Sunflower Oil Production as Promising Food Ingredients
  • Išparduota
  • Leidėjas:
  • Metai: 2017
  • ISBN-10: 3844055703
  • ISBN-13: 9783844055702
  • Formatas: 14.9 x 21.1 x 1.4 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Anglų

Processing of Low Polyphenol Protein Isolates from Defatted Sunflower Seeds and Residues from Sunflower Oil Production as Promising Food Ingredients (el. knyga) (skaityta knyga) | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Claudia Pickardt
  • Leidėjas:
  • Metai: 2017
  • ISBN-10: 3844055703
  • ISBN-13: 9783844055702
  • Formatas: 14.9 x 21.1 x 1.4 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Anglų Anglų

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)